Molí d’oli

Oli d’oliva arbequina

Arbequina de l’Anoia

Procés de producció

L’oli és el suc de l’oliva. Sense cap additiu ni conservant.

Neteja, molturació i batuda

En aquesta primera part del procés se separen les fulles i brots de les olives i es renten amb aigua. La neteja de les olives és molt important perquè les restes d’impureses que queden a les olives poden afectar les qualitats organolèptiques de l’oli. Finalment s’aixafen i molturen les olives fins a produir una pasta.

Centrifugat

Per un sistema centrifugació, se separa la fase sòlida o pinyolada de la fase líquida que conté oli, aigües i residus vegetals. La pinyolada es recull en uns contenidors especials i es transporta amb rapidesa a empreses especialitzades en l’extracció de l’oli de pinyolada. A continuació la fase líquida rep un altre centrifugat i aprofitant la diferència de densitats (l’oli pesa menys que l’aigua) s’eliminen les impureses o morca i es recull l’apreciat líquid daurat: l’oli verge. El sistema de centrifugació substitueix als tradicionals sistemes de decantació, per la seva rapidesa i major rendiment del procés.

Envasat i emmagatzematge

L’oli obtingut, s’envasa en diferents presentacions: garrafes de 5 litres i ampolles de 500ml. Passats uns dies de repòs, ja és a punt per al consum.

El trobareu a la nostra Agrobotiga d’alimentació.

Or líquid

El teu oli d’oliva

Oli d’oliva arbequina

L’oliva arbequina, a diferència d’altres varietats, produeix un oli d’olç de gust suau, gens amarg permetent un ús molt més ampli en la cuina:  amanir, macerar, confitar, fregir o pastisseria.

Tres presentacions

 

Garrafes de 5 l. i 2 l. en verge i verge extra i ampolles de vidre de 1/2 litre verge extra.

Lots per regalar

Regala or líquid. Sorprén amb l’oli d’oliva de la teva comarca, un present saludable.

Ara tambè lliurament a domicili.

Truca’ns 938030917 Ext. 2

0
    0
    Cistella
    Cistella buidaTornar a la botiga