Agro Igualada

Serveis agraris

A més de les agro-botigues, l’essència i l’esperit de la cooperativa es materialitza en oferir els serveis que necessita la pagesia en el seu dia a dia.

Pagesia sensible amb el medi ambient.

Experiència, persones, recursos

Serveis i recursos per a la pagesia

Sempre al costat de la pagesia i del client un equip de professionals amb  un alt  grau d’experiència i formació us oferirà el servei d’assessorament tècnic gratuït i atenció personalitzada necessaris.

Aquests serveis necessiten d’importants instal·lacions com són els 10.000 m2 de magatzem, les sitges, la maquinària per llimpiar el gra, el molí de l’oli, i la bàscula. A més disposem de servei d’assegurances i oficina tècnica.

Serveis agraris

Al servei de la pagesia

Magatzem de cereal i ametlla

Sitges per gestionar la compra-venda de cereal i ametlla dels socis. Llímpia de cereal. Servei de bàscula tant per socis com per particulars. Adobs a l’engròs.

Serveis tècnics d’enginyeria agrònoma

Assessorament i consultoria sobre plagues, adobs, visites als camps, legislació, tràmits, certificats, vehícles, etc..

Formació contínua

Formació presencial o a distància per a socis autònoms agraris o en règim general, en conveni amb la FCAC i la UEA.

Cursos d’aplicacions fitosanitaris d’acord amb normativa vigent.

Molí d’oli

Servei de bàscula, neteja, molturació, centrifugat i envasat del vostre oli d’oliva arbequina en el molí de la cooperativa.

Assegurances i serveis agraris

Tràmits i certificacions agràries. Tramitació de la DUN (Declaració Única Agrària)

targeta soci

Associat!

Pot associar-se qualsevol persona titular d’explotacions agràries i que la seva activitat estigui lligada a qualsevol de les accions que són l’objecte de la cooperativa: compra-venda de cereal, ametlles, adobs, olives, etc…

Les persones associades frueixen dels nostres serveis agraris convenis avantatjosos amb altres entitats i proveïdors, així com descomptes especials en la compra de productes de les agro-botigues, formació gratuïta , assegurances agràries avantatjoses, etc.

D’altra banda, els clients de les agro-botigues que no siguin socis actius poden beneficiar-se igualment d’un altre tipus de targeta de descompte immediat només pel fet de ser client habitual.

Associa’t ara trucant al

938030917

0
    0
    Cistella
    Cistella buidaTornar a la botiga